trgovina, proizvodnja, storitve, inženering

PROGRAM PROTI PLESNI


 

AMAL stenski reperaturni kit, ki blokira plesen

Za izboljšanje sten in stropov v bivalnih in vlažnih prostorih, kjer je povečana možnost za nastanek plesni. Obdelamo šele, ko je površina predhodno očišcena plesni.

Tehnični list
 

AMAL izolacijski prekrivni premaz v spreju (bel)

Za površine, ogrožene s plesnijo, kot so stene in stropi bivalnih prostorov in za vlažne prostore. Obdelava je možna šele po odstranitvi plesni s površine.
Tehnični list

AMAL impregnacija proti plesni (transparentna)

Za spalne in bivalne prostore, kuhinje, kopalnice, kleti in vlažne prostore. Idealno tudi za površine, ogrožene s plesnijo (npr.: za pohištvom, vogalu okna itd.). Uporaba na tapetah, disperzijskih barvnih premazih, ometu, kamnu, lesu in podobnim površinam.
Tehnični list

AMAL pasta za prekrivanje madežev

Uporaba na tapetah, disperzijskih barvnih premazih, ometu, betonu, kamnu in podobnih površinah.
Tehnični list

AMAL odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora

Primerno za vse pralne površine in vodoodporne disperzijske premaze, za notranje prostore – posebej za sanitarije. Idealno za fuge pri keramičnih ploščicah, silikonske fuge itd.
Tehnični list

AMAL odstranjevalec plesni brez vsebnosti klora in neprijetnega

Brez klora in neprijetnega vonja, zato je še posebej priporocljiv za spalne prostore, otroške sobe, kuhinje, bivalne prostore itd. Uporaben je tudi na tapetah, ometu, lesu, kamnu, keramiki, umetnih masah itd.

Tehnični list

AMAL osnovni izolacijski premaz (bel)

Za stene in strope, ki so ogrožene s plesnijo, v bivalnih in vlažnih prostorih. Nanesti šele, ko je plesen v celoti odstranjena s površine. Uporabiti odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora ali brez.

Tehnični list
 

AMAL reperaturni kit za vlažne prostore in fasade

Zelo primeren za izboljšanje, izravnavo in premaz neravnih in hrapavih površin, kot so npr.: stropi, stene in fasade. Primeren je tudi za kitanje cementnega ometa kot tudi ometa za gips. Uporabljamo ga lahko na vseh mineralnih površinah (beton, opeka itd.), kot tudi na gips plošcah in disperzijskih barvah. Idealen je za vlažne prostore kot so kuhinja, kopalnica in garaža. Ni primeren za kitanje kovin, lesa, umetnih mas in stekla.

Tehnični list