Prodajni program

Barve in premazi

Novatic barve za beton
Enokomponentne na svetlobi obstojne trajne in okolju prijazne.

Paroprepustni premazi Herpelin za beton
Dvokomponentni, paroprepustni epoksi premaz, ki se lahko redči z vodo.

WS-PLAST debeloslojna zaščita za kovine
Debeloslojna zaščita kovin.

Barvni koncentrati
Visokopokrivni barvni koncentrati. Profesionalna kvaliteta.

BETONAMAL - akrilna barva za zaščito betonaVečnamenska barva za zaščito, barvanje in izolacijo površin iz betona in estriha, kot tudi plošč iz vezanega cementa.
Namenjena je za zaščito tal in zidov betonskih podlag v notranjih in zunanjih prostorih. Za nizko do srednje obremenjene.

Več ->


Epoksi tlaki

Epoksi malta in fugirna masa
Epoksi polnila, smole in lepilaEpoksi polnila, smole in lepila
Epoksi premazi, impregnacije in obloge
Drugi pomožni materialivršine.

Več->


Laki

Laki za parket, les in pluto.

Več ->


Antibakterijski program

Amal antibakterijske notranje barve
Antibakterijske barve z mednarodnim certifikatom v EU akreditiranega laboratorija.

Herpelin AB antibakterijski sistemi
Antibakterijski sistemi Herpelin AB za bolnišnice, klinike, laboratorije, institute, domove starejših občanov, šole, vrtce in farmacevtsko industrijo.

Več ->


Impregnacije

AMAL IMPREGNACIJA 1372 
NARAVNI IZGLEDAMAL IMPREGNACIJA 1372 je brezbarvni, globinski premaz, ki daje naravni izgled. Uporablja se kot impregnacija za zaščito fasad, zidov; zidnih in talnih oblog iz betona, naravnega in umetnega kamna, zidov in podov iz klinkerja, kakor tudi za obnovo kamnoseških del iz peščenjaka, fasad iz naravnega kamna in starih zgrad. Še posebaj je primerna za premaz pod silikonsko fasadno barvo. Dobro prodre v polago, odbija vodo, zmanjša vpojnost površine, je paropropusten in je odporen proti alkalijam. Premazane  podlage optično ne spremeni!

AMAL IMPREGNACIJA 1312
MOKRI IZGLEDAMAL IMPREGNACIJA 1312 je brezbarvni premaz, ki površini daje moker izgled. Uporablja se kot impregnacija za zaščito fasad, zidov; betonskih elementov,ki niso namenjeni dodatni obdelavi, ograj, opornih zidov; zidnih oblog iz betona, naravnega in umetnega kamna, zidov in podov iz klinkerja, kakor tudi za obnovo kamnoseških del iz peščenjaka, fasad iz naravnega kamna in starih zgrad. Podlago zaščiti pred premočenjem zaradi dežja, izločanjem soli in zmrzaljo. Premazane podlage imajo izgled mokre površine!

AMAL AKRILNA GLOBINSKA IMPREGNACIJA 4060
AMAL 4060 je akrilna globinska temeljna impregnacija brez topil. Premaz je namenjen utrjevanju mineralnih podlag, v notranji in zunanji vgradnjo,dobro prodira v površino in zapira pore. Redči se z vodo v razmerju 1:1.

AMAL ČISTILO ZA IMPREGNACIJO 1312
AMAL ČISTILO ZA IMPREGNACIJO 1312 s katerim se odstrani stari nanos impregnacije ali nanose na površinah, ki jih uporabnik ni želel impregnirati. Čistilo polnimo v embalažo 1 LIT, kar zadostuje za čiščenje od 8 do 12 m2 površine.

AMAL AKRILNA IMPREGNACIJA 3012
MOKRI IZGLEDAMAL AKRILNA IMPEGNACIJA je brezbarvni premaz, ki površini daje moker izgled. Nima motečega vonja po topilih zato je primeren za uporabo v notranjih prostorih. Uporablja se za zaščito tal, zidov, betonskih elementov, ki niso namenjeni za nadaljno uporabo, ograj, zidnih oblog iz betona, naravnega in umetnega kamna, kakor za tudi za obnovo kamnoseških del iz peščenjaka. Podlago zaščiti pred negativnimi vplivi vlage pri mokrem čiščenju prostora in olajša čiščenje prahu in umazanije.

Več ->


Program proti plesni

AMAL stenski reperaturni kit, ki blokira plesen
Za izboljšanje sten in stropov v bivalnih in vlažnih prostorih, kjer je povečana možnost za nastanek plesni. Obdelamo šele, ko je površina predhodno očišcena plesni.

AMAL izolacijski prekrivni premaz v spreju (bel)
Za površine, ogrožene s plesnijo, kot so stene in stropi bivalnih prostorov in za vlažne prostore. Obdelava je možna šele po odstranitvi plesni s površine.

AMAL impregnacija proti plesni (transparentna)
Za spalne in bivalne prostore, kuhinje, kopalnice, kleti in vlažne prostore. Idealno tudi za površine, ogrožene s plesnijo (npr.: za pohištvom, vogalu okna itd.). Uporaba na tapetah, disperzijskih barvnih premazih, ometu, kamnu, lesu in podobnim površinam.

AMAL pasta za prekrivanje madežev
Uporaba na tapetah, disperzijskih barvnih premazih, ometu, betonu, kamnu in podobnih površinah.

AMAL odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora
Primerno za vse pralne površine in vodoodporne disperzijske premaze, za notranje prostore – posebej za sanitarije. Idealno za fuge pri keramičnih ploščicah, silikonske fuge itd.

AMAL odstranjevalec plesni brez vsebnosti klora in neprijetnega
Brez klora in neprijetnega vonja, zato je še posebej priporocljiv za spalne prostore, otroške sobe, kuhinje, bivalne prostore itd. Uporaben je tudi na tapetah, ometu, lesu, kamnu, keramiki, umetnih masah itd.

AMAL osnovni izolacijski premaz (bel)
Za stene in strope, ki so ogrožene s plesnijo, v bivalnih in vlažnih prostorih. Nanesti šele, ko je plesen v celoti odstranjena s površine. Uporabiti odstranjevalec plesni z vsebnostjo klora ali brez.

AMAL reperaturni kit za vlažne prostore in fasade
Zelo primeren za izboljšanje, izravnavo in premaz neravnih in hrapavih površin, kot so npr.: stropi, stene in fasade. Primeren je tudi za kitanje cementnega ometa kot tudi ometa za gips. Uporabljamo ga lahko na vseh mineralnih površinah (beton, opeka itd.), kot tudi na gips plošcah in disperzijskih barvah. Idealen je za vlažne prostore kot so kuhinja, kopalnica in garaža. Ni primeren za kitanje kovin, lesa, umetnih mas in stekla.

Več ->

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!