O nas

Podjetje AMAL d.o.o. smo ustanovili leta 1991 z namenom, da vam ponudimo popolno ponudbo zaščite vseh površin v gradbeništvu. To zajema zaščito in obnovo tal, sten, fasad in sicer za vse površine iz betona, cementa, kamna, lesa in kovine.

Odlično smo se izkazali na privatnem področju gradnje in obnove, kakor tudi v industrijskem gradbeništvu. Poleg Slovenije smo uspešno navzoči tudi na tujih trgih.

Od leta 2000 imamo tudi svojo lastno proizvodnjo in lastno blagovno znamko dvokomponentnih epoksi talnih oblog HERPELIN. Leta 2009 pa smo razvili HERPELIN AB z antibakterijskim delovanjem.

Kvalitetni izdelki lastne proizvodnje omogočajo enostavno uporabo in trajno kvaliteto obdelanih površin. Ključ do uspeha so naše odlične ekipe polagalcev, kakor tudi naši pogodbeni partnerji. Z nemškimi partnerji smo razvili koncept izdelave in vgradnje epoksi talnih oblog za vse vrste objektov v elektro, avtomobilski, prehranski, farmacevtski industriji, bolnišnicah, garažnih hišah, skladiščnih halah in spremljajočih objektih.

S kakovostnim proizvodnjo in storitvami smo v letu 2009 pridobili tudi znak kakovosti v graditeljstvu. Vsi naši zaposleni imajo nalogo, da se ob vašem obisku vprašajo: “Kako vam lahko pomagamo?”

Naše izkušnje bomo delili z vami, za vaš uspeh.

418d6dda-fed2-42bc-84ee-cf9b5a4f9a00
f474f2e5-41d2-4ff0-9234-bad12af797ec

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!